Devold TINDEN SPACER MAN 3/4 PANTS Antracite AKCIA (-25%)

akcia

98,95

132,00 €

vrátane DPH,
bez poštovného

internetová cena (?)

Veľkosť:

TINDEN SPACER MAN 3/4 PANTS Antracite AKCIA (-25%)

Pánske vysoko hrejivé pohodlné vlnené 3/4 nohavice/spodky Devold Tinden.

Tieto funkčné termoizolačné 3/4 nohavice z radu Devold® TINDEN SPACER oceníte, keď vás uprostred hôr zasypaných snehom prepadne zima a chlad. Cítite ako vám s klesajúcou teplotou okolitého prostredia tuhnú nohy a v duchu myslíte na teplo sálajúce z rozžiareného krbu. Ponúkame extrémne pohodlné, mäkké a elegantné riešenie v podobe termoizolačných 3/4 nohavíc Tinden Spacer. Sú zo silnejšieho zmesového Materiálu s vysokým podielom Merino vlny, ktorá vás určite zahreje a uchová telo v úplnej pohode. Panely v lone a na koncoch nohavíc sú z jemnejšieho Materiálu 100% merino vlny pre vaše extra veľké pohodlie! Pružný pas sa perfektne prispôsobí, nezarezáva sa a nepôsobí žiadne nepríjemné otlaky na koži.
Expedícia Apalucha, zimné adrenalín alebo studená kanceláriu. Vychutnajte si každý okamih každého dňa a oblečte termoizolačné 3/4 nohavice Tinden Spacer. Či už ako spodnú vrstvu pod lyžiarske nohavice či ako vrchnú vrstvu. 3/4 nohavice sú perfektným spoločníkom pre každé popoludnie či večer strávený na horskej chate v spoločnosti priateľov a rodiny. Funkčné pánske termoizolačné 3/4 nohavice Tinden Spacer sú použiteľné prakticky od rána do noci.
Silnejší vlákno a vyššia gramáž zmesového Materiálu s vysokým podielom Merino vlny predurčujú 3/4 nohavice Tinden Spacer k širokému spektru využitie v chladných podmienkach.
Nech je Váš deň v znamení športu, maximálneho pracovného nasadenia, ciest po neznámych krajinách alebo úplného a pohlcujúceho odpočinku. Pánske funkčné 3/4 nohavice Tinden Spacer zahalí vaše telo dokonalým strihom a zahrejú.
Zmesový Materiál Devold® Tinden Spacer vyrobený z 75% vysoko kvalitnej Merino vlny a 24% polyesteru je pohodlný, priedušný, mäkký a na dotyk príjemný. Prirodzene odoláva pachom. Skvelá vlastnosť najmä pri viacdennom používaní a športových výkonoch bez možnosti pranie či prezliekanie. Merino vlna zaručuje termoizolačné vlastnosti, umelé vlákno tvarovú stálosť a odolnosť voči poškodeniu spôsobeného bežným nosením.
Nezávadnosť a bezpečie pre zdravie vám garantuje certifikácia OEKO-TEX®. Značka Devold totiž spĺňa prísne kritériá medzinárodného testovacieho a certifikačného systému pre textílie.

  • dokonalý strih uznáva parametre mužského tela
  • pružný Materiál umožňuje voľnosť pohybu
  • Panely v lone a na konci nohavíc - jemnejšia, pružnejšia, extra pohodlné
  • ploché švy - eliminujú odieranie pokožky
  • možnosti pranie v práčke a sušenie v sušičke
  • Materiál: 75% Merino vlna, 24% Polyester, 1% Elastan
  • Gramáž: 320 g / m2
  • Vlákno: 18,7 mikrónov

DEVOLD OF NORWAYje nezávislá spoločnosť s dlhou a hrdou históriou, ktorá vyrába vysoko kvalitné vlnené oblečenie od roku 1853. V skutočnosti je to najstarší výrobca pletených odevov v Nórsku. Ich cieľ je rovnaký dnes ako bol v čase, keď Ole Andreas Devold spoločnosať založil: Vytvoriť pohodlné, vysoko kvalitné oblečenie, ktoré nás chráni pred nepriazňami počasia.

Technické parametre

Značka:
  • Devold
Materiál: 75% Merino vlna, 24% Polyester, 1% Elastan
Hmotnosť: 320g/m2
Farba: Antracite
Použitie: Na hory aj do práce v extrémne chladnom počasí







Otázka sa odosiela








Správa sa odosiela

späť

Populárne produkty