Directalpine Guide 6.0 blue/indigo AKCIA (-20%)

akcia

319,95

399,95 €

vrátane DPH,
poštovné zdarma

internetová cena (?)

Veľkosť:

Guide 6.0 blue/indigo AKCIA (-20%)

Bestseller vo vylepšenom prevedení! Špičková vrchná ochranná bunda pre najnáročnejšie nasadenie sa dočkala úprav strihu, ktoré zvyšujú jej životnosť - golier a konce rukávov sú teraz z mechanicky odolnejšieho materiálu. Guide je ideálny bunda pre horolezectvo, skialpinizmus, treking. Minimálna hmotnosť a zároveň odolnosť klasického Hardshell. Kombinácia odolných materiálov s minimálnou váhou, presný, anatomicky padnúci strih, rad technických detailov a použitie moderných technológií z nej robí ideálnu funkčné záložné bundu, ktorá nikdy nesklame. Istota, komfort a ochrana proti nepriazni počasia počas všetkých tvojich dobrodružstiev v prírode.

POPIS:

Kostený centrálny zips s dvoma protismernými jazdcami s vnútornou ochrannou légou.
Vynikajúca priedušnosť použitého materiálu.
Zvýšený predný diel goliera na ochranu tváre, odvetrávacie otvory; asymetrický centrálny zips nezasahuje do tváre; možnosť zaistenia (magnety) rozopnutého klina do vnútra kapucne.
Odvetrávacie otvory v bokoch, dobre dosiahnuteľné aj s batohom; zipsy pretiahnuté do predného dielu umožňujúce dostupnosť vreciek spodných vrstiev.
Vpredu veľká mechová vrecko; jedno vnútorné zipsové vrecko; doplnkové vrecko na rukáve s priestorom pre odrážač signálu Recco.
Zadný diel v páse pružne stiahnutý (lepšia priľnavosť k chrbtu).
Tvarovaný predný spodný okraj pre pohodlné zdvíhanie nôh; výrazne predĺžený zadný diel. Anatomicky tvarované rukávy so zosilnenými okrajmi; regulácia spodného tvarovaného obvodu rukáva.
Testujú a používajú členovia Asociácie horských záchranárov.

Technické parametre

Značka:
  • Directalpine
Materiál: Base: Hardshell 3-layer laminated GELANOTS HB - Made by Toyota Tsusho (Japan) 1-layer - outer: high strenght functional fabric 100% PAD, DWR (PFOA free, ECO friendly) 2-layer - membrane: GELANOTS - 20.000 mm H2O/39.000 g/m2/24 hr., 100% PUR 3-layer - inner: 100% PES Reinforced shoulders, chest pocket, back, rims of sleeves and collar: GELANOTS 20.000 mm H2O/20.000 g/m2/24 hr., DWR (PFOA free, ECO friendly) 100% sealed seams
Hmotnosť: 416 g (L)
Priedyšnosť: GELANOTS - 39.000 g/m2/24 hr
Vodeodolnosť: GELANOTS - 20.000 mm H2O
Farba: Blue/indigo
Použitie: Všetky náročné aj bežné outdoorové aktivity







Otázka sa odosiela








Správa sa odosiela

späť

Populárne produkty