RIDE KINK 2016 Výpredaj (-30%)

akcia

280,00

400,00 €

vrátane DPH,
poštovné zdarma

internetová cena (?)

KINK 2016 Výpredaj (-30%)

Vďaka svojmu vybaveniu sa tento obojstranný snowboard perfektne hodí pre freestylové triky ako v parku, tak aj na kickeroch, ktoré postavíte v backcountry.

TECHNOLÓGIA:

Thin Con
Všetky RIDE dosky majú túto technológiu. ThinCon je stenčenie špičky a pätky. Zníži sa tak váha, ktorá obmedzuje rotáciu.

Twin Rocker
Plochá doska medzi krátkymi rocker zónami na špičke a pätke.

Slimewalls®
Skateboardingom inšpirovaná technologická inovácia postavená na materiáli skate koliesok, ktorá zaručí extra hladkú jazdu a extrémne vysokú odolnosť. Táto exkluzívna technológia je tolerantná a húževnatá zároveň a miesto boja proti vibráciám ich radšej absorbuje. Presne ako skate kolieska, uretán v SLIMWALLS technológii zjemňuje interakciu so snehom, drevom a kovovým zábradlím. Proti bežným ABS hranám netvrdne pri nízkych teplotách. A navyše SLIMEWALLS je prakticky nezničiteľná hrana a tým sa stáva najodolnejšou konštrukciou bočnej hrany v snowboardovom svete. Ponúka sa v dvoch tvrdostiach 85A a 90A.

Foundation Tuned Core™
Od pätky k špičke drevené jadro s overenou húževnatosťou, ktoré zaručia perfektnú odolnosť a pružnosť. RIDE kombinuje silu, dynamiku a pocit dreveného jadra spolu s tlmiacimi materiálmi ako je kompozit. Kombinácia prírodného dreva s veľmi dynamicky konštruovaným vrškom a vibrácie tlmiacim spodkom vytvára snowboardy pripravené na maximálnu manévrovateľnú a živosť vo všetkých podmienkach.

Cleave Edge™
Je o 50% hrubšia hrana, vďaka čomu je zaručená dlhšia životnosť počas neustáleho brúsenia. Tvrdosť hrany = 48C Rockwella.

Biaxial Glass
Vďaka kombinácii dvoch uhlov pokladania laminátovej vrstvy 90 ° a 0 ° je docielené perfektné tuhosti vo všetkých smeroch.

Fusion 1500 Base™
Štandardná sklznica ľahko absorbujúca vosk a ľahko opraviteľná.

2x4 Inserts
Zdvojený počet inzertov pre optimálne nastavenie postoja jazdca.

SKLZNICA JE PRE KAŽDÝ KUS V INEJ FAREBNEJ KOMBINÁCI

Technické parametre

Značka:
  • RIDE
Veľkosť: 151 cm







Otázka sa odosiela








Správa sa odosiela

späť

Populárne produkty