RIDE SUPERPIG 2023 (-20%)

akcia

480,00

600,00 €

vrátane DPH,
poštovné zdarma

internetová cena (?)

SUPERPIG 2023 (-20%)

Snowboard RIDE Superpig

Tvrdý All-mountain snowboard RIDE SUPERPIG v smerovom tvaru s ľahkým camberom a ťažiskom posunutým mierne vzad. So snowboardom Ride Superpig pokryjete väčšinu snehových podmienok ako na zjazdovke tak aj mimo nej. Jadro je tvorené tromi druhmi dreva pre maximálnu rovnováhu medzi tuhosťou a nízkou váhou. Karbnové výstuhy dodávajú doske potrebnú tuhosť a zároveň hravosť. Vďaka topless konštrukcii, kedy je grafika nanášaná priamo na sklolaminát je snowboard ľahší, pružnejšia a grafika tiež viac vynikne.

technológia:
Directional Hybrid Camber
Mierny camber s rockerom na špičke, zaisťujúca perfektné vedenie po hrane sa ľahkým zahájenie oblúku. Directional - inserty sú posunuté mierne dozadu.

Performance ™ Core
Vysoká pevnosť a ľahkosť jadra a snowboardu celkovo docielená vďaka kombinácii tvrdého bambusu a ľahkého dreva paulownia.

Thin Con
Všetky RIDE dosky majú túto technológiu. ThinCon je stenčenie špičky a pätky. Zníži sa tak váha, ktorá obmedzuje rotáciu.

Slimewalls®
Skateboardingom inšpirovaná technologická inovácia postavená na materiáli skate koliesok, ktorá zaručí extra hladkú jazdu a extrémne vysokú odolnosť. Táto exkluzívna technológia je tolerantná a húževnatá zároveň a miesto boja proti vibráciám je radšej absorbuje. Presne ako skate kolieska, uretán v Slimewalls technológii zjemňuje interakciu so snehom, drevom a kovovými prekážkami, na ktorých môžete jazdiť. Proti bežným ABS hranám netvrdne pri nízkych teplotách. A navyše je Slimewalls prakticky nezničiteľná hrana a tým sa stáva najodolnejšie konštrukciou bočnej hrany vo snowboardovom svete.

Carbon Slimewalls®
Unikátna kombinácia hrany Slimewalls a karbónových vlákien, ktoré sú vždy umiestnené na hrane u viazanie a zaisťujú tak perfektnými stabilitu a rýchlejšiu odozvu od viazania smerom ku snowboardu ..

Cleave Edge ™
Je o 50% hrubšie hrana, vďaka čomu je zaručená dlhšia životnosť počas neustáleho brúsenia.

Carbon Infused Glass
Karbónové vlákna položená pod uhlom 90 ° medzi sklolaminát, čo zaisťuje skvelú odozvu a extra pop bez pridania zbytočné a nežiaduce tuhosti.

Carbon Array 5 ™
Technológia RIDE CARBON ARRAY znamená úplnú kontrolu prenosu síl na hranu v každej pozícii jazdca. Rozvírající sa uhlíkové vlákna sú umiestnené v zóne viazania odkiaľ sa rozbiehajú na opačnú hranu v presných uhloch. Jazdcov tlak na hranu dosky je takto prenášaný na kontaktné body opačnej hrany, vďaka čomu jazdec dosiahne maximálnej kontroly nad doskou.

Sintered, Stone Ground Race Base
Veľmi kvalitný, extrémne tvrdá a neskutočne rýchla sintrovaná sklznica.

Double Impact Plates
Zosilnená vrstva v oblasti viazania, ktorá pohltí aj tie najtvrdšie dopady.

topless topsheetu
Technológia prenosu dizajnu snowboarde priamo na sklolaminátovú vrst, kedy následne nie je potrebné už žiadna ochranná horná vrstva, čiže topsheet. Táto vlastnosť má za následok najmä zníženie váhy, vďaka absencii jednej vrstvy.

Tapered Bi-Radial Sidecut
Dvojaký vykrojenie, vždy pod viazaním, ktoré má za následok lepšiu stabilitu pri jazde na rovnom podklade a tiež pomáha udržať hranu pri zatáčaní.

Parametre

 

Veľkosť (cm) 142 148 151 154 158
Efektívne hrana (mm) 1044 1095 1121 1146 1171
Šírka nose (mm) 301 311 316 321 328
Šírka stred (mm) 250 260 265 270 277
Šírka tail (mm) 291 301 306 311 318
Sidecut Radius (m) 4.6 / 5.6 5.1 / 6.2 5.4 / 6.5 5.6 / 6.9 5.9 / 7.2

Technické parametre

Značka:
  • RIDE
Veľkosť: 154 cm; 158 cm







Otázka sa odosiela








Správa sa odosiela

späť

Populárne produkty