WATTSUP Espadon Combo 335 x 81 x 15 cm (11'0''x32''x6'') (-30%)

akcia

328,30

469,00 €

vrátane DPH,
poštovné zdarma

internetová cena (?)

Espadon Combo 335 x 81 x 15 cm (11'0''x32''x6'') (-30%)

POPIS:

Paddleboard Wattsup Espadon 11 je všestranný nafukovací SUP ideálny, ak hľadáte všetko v jednom. Vďaka svojmu tvaru vás tento nafukovací SUP vypočuje, či už idete na rafting na rieke alebo jazdíte na vlnách.

Vďaka vysokému zdvihovému objemu ponúka paddleboard Espadon 11 mimoriadnu tuhosť a tiež poskytuje zvýšenú stabilitu aj ťažším jazdcom do 145 kg. Je vhodný pre pokročilých paddleboardistov, ktorí chcú SUP, na ktorý sa môžu 100% spoľahnúť za akýchkoľvek podmienok.

Ostrejší nos Espadonu 11 zaisťuje dokonalé rezanie vodnej hladiny. Vďaka svojmu tvaru tento paddleboard dokonale drží smer a dáva vám perfektnú odpoveď, či už raftujete po rieke alebo jazdíte na vlnách. Pokojná hladká voda jazier pre neho nie je problém a určite ho nenechávajte doma, aj keď idete na dovolenku k moru.

Paddleboard Espadon 11 vyniká svojím cestovným tvarom a všestrannou využiteľnosťou. Je to perfektné, ak hľadáte rýchlu a stabilnú dosku, ktorá vám môže vziať aj ťažšieho jazdca. Jeho hrúbka 15 cm zvyšuje pevnosť paddleboardu a dodáva väčšiu stabilitu. Väčšia šírka 81 cm robí tento nafukovací SUP ešte stabilnejším. Má tiež viac miesta na doske pre väčšie pohodlie pri dlhších cestách. Vďaka svojej dĺžke 335 cm má paddleboard Espadon 11 väčšiu plochu v kontakte s vodnou hladinou. Dokonale kĺže a zrýchľuje, pričom si stále zachováva skvelú ovládateľnosť na vlnách.

VLASTNOSTI:

  • Všestranný allround paddleboard
  • Kick pad vzadu pre pohodlnejšie a lepšie ovládanie
  • Možnosť pripevnenia kajakového sedadla
  • Elastické bungee lano bezpečne drží osobné veci a iný náklad
  • Pohodlná stredová rukoväť pre ľahkú prepravu
  • Protišmyková EVA pena pre dokonalé pohodlie
  • Pohodlná rukoväť v zadnej časti paddleboardu pre ľahkú manipuláciu vo vode


Technické parametre

Značka:
  • WATTSUP
Hmotnosť: 8200 g
Rozmery: 335 x 81 x 15 cm (11'0''x32''x6'')
Vytlak: 321 l
Technologia: Drop-Stich
Typ: Nafukovací
Farba: Orange
Nosnost: 145 kg







Otázka sa odosiela








Správa sa odosiela

späť

Populárne produkty