Directalpine Guide Lady 2.0 black/rose AKCIA (-20%)

akcia

287,95

359,95 €

vrátane DPH,
poštovné zdarma

internetová cena (?)

Veľkosť:

Guide Lady 2.0 black/rose AKCIA (-20%)

Nová verzia tohto bestselleru od firmy Direct Alpine. Špičková technická bunda GUIDE Lady je pre každú aktívnu ženu opäť jasnou voľbou do hôr, na skialpy či náročný treking. Hlavnými prednosťami tohto modelu sú minimálna hmotnosť, výborná zbaliteľnosť a zároveň solídna životnosť a odolnosť klasického trojvrstvového Hardshell. Vynikajúce parametre membrány a podlepené švy zaisťujú jej nepremokavosť. Presný, anatomicky padnúci strih, rad technických detailov a použitie moderných technológií. To všetko z nej robí špičkovú horskú bundu aj do extrémnych podmienok. Model pre aktívne ženy, ktoré žijú outdoorom a chcú byť v každom počasí vždy v pohode.

POPIS

Tvarovaný predný diel goliera; asymetrický centrálny zips nezasahuje do tváre; možnosť zaistenia (magnety) rozopnutého klina do vnútra kapucne.
Centrálny kostený zips s dvoma protismernými jazdcami s vnútornou ochrannou légou.
Vynikajúca priedušnosť použitého materiálu.
Vpredu dve veľké zipsové vrecká; jedno vnútorné zipsové vrecko; doplnkové vrecko na rukáve obsahujúce odrážač signálu Recco pre lavínové vyhľadávače horskej služby.
Anatomicky tvarované rukávy; regulácia spodného tvarovaného obvodu rukáva.
Odvetrávacie otvory v bokoch dobre dosiahnuteľné aj s batohom; zipsy pretiahnuté do predného dielu umožňujúce dostupnosť vreciek spodných vrstiev.
Zipsy YKK.
Predĺžený zadný diel.
Doplnkové vrecko na rukáve obsahujúce odrážač signálu Recco. Možnosť zbalenie bundy do kapucne.

Kolekcia ZIMA 2019/20
Vyrobené v Európe
Ekologicky zodpovedná výroba - NATURE FRIENDLY

Technické parametre

Značka:
  • Directalpine
Materiál: Base: Hardshell 3-layer laminated GELANOTS HB - Made by Toyota Tsusho (Japan) 1-layer - outer: high strenght functional fabric 100% PAD, DWR (PFOA free, ECO friendly) 2-layer - membrane: GELANOTS - 20.000 mm H2O/39.000 g/m2/24 hr., 100% PUR 3-layer - inner: 100% PES
Hmotnosť: 340 g (M)
Priedyšnosť: 39.000 g/m2/24 hr
Vodeodolnosť: 20.000 mm H2O
Farba: Black/rose
Použitie: Všetky náročné aj bežné outdoorové aktivity







Otázka sa odosiela








Správa sa odosiela

späť

Populárne produkty