Pinguin Fold mat green Karimatka Regular 185x55x1,5 cm

novinka

35,60

44,50 €

vrátane DPH,
bez poštovného

internetová cena (?)

Fold mat green Karimatka Regular 185x55x1,5 cm

Veľmi ľahká (340g) penová skladacia karimatka. Vďaka zvlneniu povrchu karimatky je dosiahnutý vyšší komfort pri nižšej hmotnosti karimatky.
Vďaka tomu, že deformácie karimatky do seba zapadajú, ušetria na veľkosti po zbalení, hoci aj tak je pomerne veľká. Na druhú stranu vzhľadom na jej váhu a odolnosť voči vlhkosti ju nie je problém pripnúť kamkoľvek na vonkajšiu stranu batohu, takže jeho objem Vás nelimituje.
Vzhľadom na to, že sa karimatka nenafukuje, netrpia náchylnosťou na pretrhnutie, prepálenie alebo prepichnutie, respektíve, tieto poškodenia nijako neovplyvnia kvalitu Vášho spánku.
Zlatým čaským ručičkám to netreba vysvetľovať, ale táto karimatka sa okrem jej bežného použitia dá použiť aj ako sedátko (v zloženom alebo polo rozloženom stave), sedacia podložka proti vlhkosti alebo skrátená karimatka s vlastným vankúšom.

- skladacia - zaberie menej miesta, možno využiť aj v polozloženom stave ako sedátko, skrátená karimatka s vankúšikom (zložená časť)
- ľahká - iba 340 g
- nešmykľavý povrch
- súčasťou 2 gumičky pre ľahký transport a balenie

Technické parametre

Značka:
  • Pinguin
Materiál: telo: IXPE - Radiačne zosieťovaný polyetylén - Pena IXPE je vyrobená technológiou vysokoenergetického zosieťovania polyetylénu. Výsledkom je húževnatý, odolný penový materiál s dlhou životnosťou, vysokým tepelným odporom a hladkým nenasiakavým povrchom.
Hmotnosť: 340 g
Typ karimatky:
  • Penová
Rozmer karimatky D x Š x V (cm): 185 x 55 x 1, 5 cm
Rozmer zbalenej karimatky: cca 55 x 13 x 13







Otázka sa odosiela








Správa sa odosiela

späť

Populárne produkty