RIDE Phenom black S (Junior) AKCIA (-20%)

novinka

120,00

150,00 €

vrátane DPH,
poštovné zdarma

internetová cena (?)

Phenom black S (Junior) AKCIA (-20%)

Popis:

Vstrekovaný členkový remienok kopíruje tvar vašej topánky a poskytuje dlhodobú podporu. Hliníkový systém šasi EDGE™ je vybavený polohou, správnym pätovým pohárom a montážnym systémom Micro-Disc. Phenom Highback poskytuje kombináciu odozvy a pohodlia. Račne Linkage sú skonštruované pre odolný výkon. Phenom je zmenšená verzia našich vysokovýkonných väzieb a bude spĺňať výkonnostné požiadavky jazdcov všetkých úrovní schopností.

PODVOZOK SYSTÉMU EDGE™:

Všestranné výkonné šasi s jednoduchým nastavením, správnou polohou päty a montážou na mikro disk pre vložky 2x4 a kompatibilitu kanálov. EDGE™ je vyrobený zo 100% hliníkovej zliatiny leteckej triedy 6061, ktorá poskytuje odolnosť a výkon pre postupujúceho jazdca.

WEDGIE™ 2.5 PODNOŽKA:

Ultraľahká podnožka, ktorá využíva jemné uhly na zarovnanie členkov a kolien do prirodzenejšej a pohodlnejšej polohy. Uhol tiež poskytuje páku na stlačenie dosky pre obrovské praskanie bez ovplyvnenia preferovanej šírky postoja. Štandardný Wedgie™ 2.5 je ideálny pre jazdcov, ktorí hľadajú väčšiu kontrolu a pop.

ÁKLADNÁ PODLOŽKA EVA:

Číra vrstva materiálu absorbujúceho vibrácie, ktorá tlmí vysokorýchlostné chvenie.

VSTREKOVANÝ DVOJDIELNY POPRUH:

Navrhnuté tak, aby dokonale priliehali k vašej topánke a poskytovali dlhotrvajúcu podporu.

 

KONVERTIBILNÝ POPRUH NA ŠPIČKU THINGRIP™ PLUS:

Konvertibilný popruh na špičku, ktorý je ľahký, prelisovaný gumený pás pre super pohodlné uchopenie topánky.

LINKAGE RATCHET:

Navrhnuté tak, aby zlepšili odolnosť rebríka a eliminovali račňové vrtenie, čo vedie k plynulejšiemu používateľskému zážitku s rovnakým držaním, aké očakávate.

MIKRODISK:

Mikrodisk je navrhnutý pre vylepšenú flexibilitu viazania a výkon a je o 30% ľahší ako štandard. Skonštruovaný pre vzory 2x4, ale tiež montáž na slotovú/kanálovú dosku.


Technické parametre

Značka:
  • RIDE
Farba: Black
Veľkosť: 34-36,5 EU







Otázka sa odosiela








Správa sa odosiela

späť

Populárne produkty