Directalpine MIDI 3.0 black

akcia

197,95

219,95 €

vrátane DPH,
poštovné zdarma

internetová cena (?)

Veľkosť:

MIDI 3.0 black

Veľmi ľahké nepremokavé záložné nohavice s výbornou zbaliteľnosťou, vyrobené z kvalitného funkčného 3vrstvového laminátu s vynikajúcou životnosťou a odolnosťou, napriek tomu veľmi ľahkého. Vďaka vyššej strečovosti veľmi pohodlný model nohavíc pre širšie možnosti celoročného využitia. Ideálne záložné nepremokavé nohavice pre vysokohorskú turistiku, horolezectvo, skialpinizmus a všetky outdoorové aktivity. bez nutnosti rozopnutie zipsu, doplnený zaisťovacím háčikom pre pripnutie spodnej časti ku šnurovanie.

POPIS

Jedno zipsové vrecko, slúžiace zároveň ako praktický transportný vak prí zbalenie nohavíc.
Bočné vodovzdorné zipsy, asymetricky posunuté do zadných dielov (eliminácia poškodenia), umožňujúci odvetranie a predovšetkým navlečenie nohavíc cez topánky (vrátane lyžiarskych).
Spodný okraj nohavíc s reguláciou obvodu, dostatočne široký aj pre lyžiarky bez nutnosti rozopnutia zipsu, doplnený zaisťovacím háčikom pre pripnutie spodnej časti ku šnurovaniu.
Vnútorná strana členkov zosilnená oderuvzdornou tkaninou.
Kompresne možno zbaliť do vnútorného vrecka (minimálny objem a váha).
Testované horským vodcom (UIAGM) Zdeňkom Hákom v ceste SATISFACTION - Gasherbrum I. Háčik hovorí: "Kámo tieto nohavice ma na Gaši fakt milo prekvapili! Musel som hrať viac na váhu a šetriť gramy. Takže voľba znela: MIDI. Dal som im fakt "záhul", ale vydržali to !!! Úprimne, bol som veľa prekvapený, čo vydržali a ako dobre sú strihnuté (ostatne ako všetky vaše nohavice). No, nejakú tú dierku od mačiek schytali, to zase áno, dával som im zabrať, ale to mi zase za pár korún opravíte ako vždy, že áno. MIDI boli najväčšie pozitívne prekvapenie zájazdu, čo sa týka výbavy. Za tieto nohavice veľké poďakovanie. "

Kolekcia ZIMA 2018/19
Vyrobené v Európe
Ekologicky zodpovedná výroba - NATURE FRIENDLY

Technické parametre

Značka:
  • Directalpine
Materiál: Base: Hardshell 3-layer laminated DERMIZAX 1-layer - outer: high strenght functional fabric 100% PAD, DWR (PFOA free, ECO Friendly) 2-layer - membrane: DERMIZAX - 20.000 mm H2O / 8.000 g/m2/24 hr., 100% PUR 3-layer - inner: 100% PAD Reinforcements: Kevlar 87 % PAD + 13 % aramid (PAD) 100% sealed seams
Hmotnosť: 470 g (L)
Priedyšnosť: 8.000 g/m2/24 hr
Vodeodolnosť: 20.000 mm H2O
Farba: Black
Použitie: Vysokohorská turistika, horolezectvo, skialpinismus a ostatné outdoorové aktivity







Otázka sa odosiela








Správa sa odosiela

späť

Populárne produkty