Snowline Spikes Chainsen Pro

akcia

47,60

52,90 €

vrátane DPH,
bez poštovného

internetová cena (?)

Veľkosť:

Spikes Chainsen Pro

Firma Snowline sa špecializuje na výrobu maximálne funkčných, bezpečných, a čo najľahších výrobkoch primárne pre outdorové aktivity.
Jednotlivé modely Snowline Pro, Pro XT, Walk, Light a Trail, sú unikátne výrobky po stránke konštrukčnej aj materiálovej . Sú patentované a majú záruku 5 rokov na výrobné vady. Odolnosť Snowline Pro v teréne je obdivuhodná.
Stabilná poloha na topánke je zabezpečená optimálnym prenosom síl z našlapnej časti, ktorú tvorí 5 oceľových segmentov s hrotmi, navzájom pospájaných retiazkami čo umožnuje optimálne prispôsobenie sa nerovnostiam terénu pri chôdzi a optimálny prenos síl na nosnú konštrukciu Hi-tech elastomer - špeciálna guma.
Nosná konštrukcia Hi-Tech elastomér je testovaný do - 60°C pri ktorej je ešte elastický. Na konštrukcií je uchytená reťaz z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele s 11 hrotmi dlhými 1 cm.
Veľmi ľahký a skladný výrobok (cca 320 g, veľ. M) zabezpečuje bezpečný pohyb na ľade, firne, snehu. Tiež na strmom a klzkom teréne a nie iba v zimnom období.
Dajú sa použiť na všetky typy obuvi od turistických, zimných, až po tenisky. Nasadenie trvá iba niekoľko sekúnd.
Perfektne držia na podrážke v stabilnej polohe a sú vhodné ako doplnok k pracovnej obuvi pre ľudí vykonávajúcich prácu v zasneženom, alebo zaľadnenom teréne ako drevorubači, ochranári, obsluha vlekov, záchranári atiež pre športové a voľnočasové aktivity, ako terénny beh, skialpinizmus, horolezectvo, sánkovanie, vychádzky, a pod. Nenahraditeľné sú pri poľadovici!
V zimnom období ich môžete preventívne nosiť v kabelke, alebo vo vrecku.
Pozor! Nie sú náhradou mačiek do horolezeckého terénu!                              Dôležitý je tiež výber správnej veľkosti!

Veľkosť

Hmotnosť

Farba

Ľahká obuv

Zimná obuv

M

340 g

červená

36 - 40

35 - 39

L

370 g

modrá

40 - 44

39 - 43

XL

430 g

čierna

44 - 48

43 - 47

XXL

460 g

čierna

48 - 52

47 - 51

 


Technické parametre

Značka:
  • Snowline
Hmotnosť: 320g veľ. M
Materiál: Hi-tech elastomer plus reťaz a hroty z nerezu
Počet hrotov: 11







Otázka sa odosiela








Správa sa odosiela

späť

Populárne produkty