Hanwag NAZCAT GTX erde AKCIA (-15%)

akcia

229,45

269,95 €

vrátane DPH,
poštovné zdarma

internetová cena (?)

Veľkosť na sklade v B.B.(UK):

NAZCAT GTX erde AKCIA (-15%)

Odolná obuv Hanwag Nazcat GTX, vhodná na dlhšie túry. Obuv s celokoženou konštrukciou a minimom švov poskytuje dlhú životnosť a výborné pohodlie. Je to ľahká a pritom veľmi stabilná topánka.

  • veľmi robustný a odolný materiál
  • klasický jednoduchý dizajn
  • protišmykový pruh na podrážke v strednej časti
  • odpruženie päty
  • výborná stabilita



Air-Pulse System

Systém, ktorý špeciálnou konštrukciou jazyka a tlmiacich vrstiev zlepšuje prúdenie vzduchu a zvyšuje pohodlie pri nosení.

Deep-Pull Lacing

Špeciálne brzdičky na bokoch, ktoré spoľahlivo udržia chodidlo na správnom mieste v topánke a zaistia optimálnu pevnosť topánky v členku. Účinná prevencia pred podvrtnutím alebo vykĺbením členku a tvorbe pľuzgierov (kľúčom je správne a pevné umiestnenie päty v topánke).

Elevated Brim

Gumový pásik po celom obvode topánky, ktorý je ručne pripevnený na spodný okraj zvršku. Primárnou funkciou je chrániť kožu zvršku pred okopaním a poškodením pri pohybe napr. na suťoviskách, navyše výrazne zvyšuje stabilitu a odolnosť topánky.

Redukované švy

Čím menej švov, tým menšia pravdepodobnosť, že topánky budú drieť a tlačiť. Hanwag používa špeciálnu techniku​​, ktorá umožňuje znížiť počet švov. Znie to snáď jednoducho, ale v skutočnosti ide o veľmi prepracovanú techniku​​, ktorá vyžaduje komplexnú remeselnú zručnosť.



Technické parametre

Značka:
  • Hanwag
Hmotnosť: 740 g (UK7,5)
Zvršok: Voskovaný Nubuk a Cordura®
Podšívka: GORE-TEX®
Podrážka: Vibram® Fuora
Farba: erde
Kategória obuvi:
  • B/C







Otázka sa odosiela








Správa sa odosiela

späť

Populárne produkty