Keen Newport H2 india ink/rust (-25%)

akcia

74,95

99,95 €

vrátane DPH,
bez poštovného

internetová cena (?)

Veľkosť na sklade v B.B.(UK):

Newport H2 india ink/rust (-25%)

Ikonické sandále Newport sú inovatívnym riešením trekingovej obuvi, pretože disponujú dizajnom s gumovým krytom na špičke, ktorý chráni pred nárazmi proti tvrdým kameňom a vyčnievajúcimi ostrými úlomkami hornín. Hybridný dizajn, ktorý poskytuje ochranu pred vlhkosťou, je tiež prekvapením, ktoré sa obzvlášť páči outdoorovým športovým nadšencom.
Model si rýchlo získal obľubu a stal sa jedným najobľúbenejších trekových sandálov v ktorých hravo prekonáte prekážky od horských chodníkov cez potoky až po mokrade a bahnité oblasti, ale svoje opodstatnenie nájdu pri každodennom používaní,či pri prechádzkach prírodou či parkom.

Športové sandále Keen Newport sú praktické, funkčné, odolné a pohodlné, vytvárajú novú dimenziu obuvi, ktorá zlepšila pohodlie pri používaní pre milovníkov turistiky. Verzia H2 má vo vnútri nepremokavý zvršok vyrobený z ľahko čistiteľného polyesteru s podšívkou z mikrobiálneho štítu AEGIS, ktorá jemne prispôsobuje, zabraňuje treniu a má antibakteriálny účinok. Ľahký systém zapínania, umožňuje rýchle nasadenie obuvi. Ľahký systém zapínania, umožňuje rýchle nasadenie obuvi. Ďalšou výhodou prezentovaných sandálov v horách je anatomicky tvarovaná mäkká stielka Eva a podošva s viac smerovým dezén pre veľmi dobrú trakciu a stabilitu na nerovnom teréne, s vysokou odolnosťou proti poškodeniu a oderu, ktorá nezanecháva šmuhy.

Univerzálne outdoorové sandále umožňujú pohodlný a bezpečný pohyb pri vodných outdoorových aktivitách. Páskový zvršok z rýchloschnúceho polyesteru a EVA stielka robí z tohto modelu vodnú alternatívu k legendárnemu koženému Newportu. Patentovaná ochrana prstov, rýchle a pevné sťahovanie, hydrofóbna sieťovinová podšívka ošetrená antibakteriálnou ochranou AEGIS Microbe Shield, podrážka s viacsmerným vzorom.

Technické parametre

Značka:
  • Keen
Hmotnosť: 405 g
Zvršok: Textil
Podšívka: Textil
Podrážka: Guma + EVA stielka + textil
Farba: India ink/rust







Otázka sa odosiela








Správa sa odosiela

späť

Populárne produkty