Lifeventure RFiD BI-FOLD Wallet grey

novinka

17,95

19,95 €

vrátane DPH,
bez poštovného

internetová cena (?)

RFiD BI-FOLD Wallet grey

Dvojitá skladacia peňaženka RFiD Bi-Fold Wallet od výrobcu LifeVenture, vyvinutá pre cestovateľov, ktorí potrebujú priestor, je štíhla a kompaktná. Peňaženka ponúka dostatok úložného priestoru so 6 vreckami na karty, jedným vreckom na bankovky po celej dĺžke a vonkajším vreckom na mince na zips.

Peňaženka je vyrobená z voskovaného plátna a je pevná, ľahká a odolná. Dvojitá peňaženka chráni obsah pred čítačkami rádiofrekvenčnej identifikácie (RFiD) zastavením prenosu informácií cez niklovú a medenú polyesterovú tkaninu, čím sa znižuje riziko krádeže identity.

Mikročipy RFiD nájdete vo väčšine kreditných kariet, pasov a preukazov. Uľahčujú hotovostné transakcie alebo kontroly bezdrôtovej identity zo vzdialenosti až 10 stôp.

Zlodeji identity môžu používať ručné čítačky RFiD, ktoré skenujú rádiové frekvencie vysielané každým čipom, aby získali prístup k vašim osobným údajom. Všetky sloty na karty v tejto peňaženke sú chránené. Peňaženka chráni väčšinu bezkontaktných bankových a kreditných kariet.

Prednosti peňaženky LifeVenture:

  • ochrana pred RFiD
  • vonkajšie vrecko na zips (nie je chránené pred RFiD)
  • vodeodolná tkanina
  • 6 slotov na karty, 1 s oknom
  • 1 vrecko na bankovky v plnej veľkosti

Technické parametre

Značka:
  • Lifeventure
Rozmery: 11 x 8,5 x 1,2 cm
Hmotnosť: 66 g
Farba: Grey







Otázka sa odosiela








Správa sa odosiela

späť

Populárne produkty