Lifeventure RFiD Compact Wallet

akcia

14,85

16,50 €

vrátane DPH,
bez poštovného

internetová cena (?)

RFiD Compact Wallet

Elegantná RFiD kompaktná peňaženka, ktorá vám umožní nosiť karty a poznámky s ultratenkým povrchom. Peňaženka využíva elastický popruh pre rýchly prístup a spôsob zatvárania, ideálny pre zaneprázdnených ľudí, ktorí radi cestujú a ponúka dostatok úložného priestoru so 6 vreckami na karty (1 s okienkom na ID), 1 vreckom na bankovky a 2 skrytými vreckami.

Táto peňaženka chráni obsah pred čítačkami rádiofrekvenčnej identifikácie (RFiD) tým, že zastavuje prenos informácií cez polyesterovú tkaninu potiahnutú niklom a meďou, čím sa znižuje riziko krádeže identity.

Všetky naše peňaženky sú vyrobené z recyklovaného nylonu, látky s environmentálnymi výhodami, ale bez straty odolnosti alebo štýlu, a samozrejme, všetky sú plne recyklovateľné.

VLASTNOSTI:

  • Ochrana RFiD
  • 6 vreciek na karty, 1 s okienkom na ID
  • 1 vrecko na bankovky
  • 2 skryté vrecká
  • Rýchly prístup a spôsob zatvárania
Ochrana RFiD

Táto peňaženka využíva blokovací materiál RFiD. Táto jedinečná tkanina pôsobí ako bariéra proti signálom RFiD, čím výrazne znižuje riziko krádeže identity z bankových alebo kreditných kariet.

Čo je RFiD?

Mikročipy RFiD možno nájsť vo väčšine kreditných kariet, pasov a identifikačných kariet. Uľahčujú hotovostné transakcie alebo bezdrôtové kontroly identity zo vzdialenosti až 10 stôp.

Prečo blokovať signály RFiD?

Zlodeji identity môžu používať ručné čítačky RFiD, ktoré skenujú rádiové frekvencie vysielané každým čipom, aby získali prístup k vašim osobným údajom.

Čo je chránené?

Všetky sloty na karty v tejto peňaženke sú chránené. Chránia väčšinu bezkontaktných bankových a kreditných kariet.

Technické parametre

Značka:
  • Lifeventure
Rozmery: 100 x 90 x 10 mm
Hmotnosť: 32 g
Farba: Grey







Otázka sa odosiela








Správa sa odosiela

späť

Populárne produkty