RIDE C-4 2023 olive AKCIA (-20%)

akcia

176,00

220,00 €

vrátane DPH,
poštovné zdarma

internetová cena (?)

Veľkosť:

C-4 2023 olive AKCIA (-20%)

Ride nedávno kompletne prerobil svoju sériu snowboardových viazaní. Značka známa svojou láskou k používaniu hliníka ako základnej zložky spojiva je stále v hre. Dizajnéri Ride Snowboards úplne prepracovali svoj lookbook, kolekciu rozdelili na viazanie typu A a C. Tu máme do činenia s dámskym viazaním CL-4 na báze kompozitného rámu, ktorý zaručuje výborné tlmenie a zároveň neskutočnú ľahkosť celého viazania. . Jedná sa o stredne tvrdý model určený pre jazdcov, ktorí hľadajú All Mountain viazanie.

Vlastnosti modelu Ride C-4

Snowboardové viazanie Ride C-4 je produkt, ktorý dokonale ilustruje vývoj značky v sektore snowboardového viazania - kompozitný rám, nylonový higback a hliníková päta. Ide o snowboardové viazania, ktorých flex možno označiť ako strednú. C -4 je všestranná voľba pre začiatočníkov a stredne pokročilých snowboardistov, ktorí chcú podporu od produktu za každých podmienok. Tento model je vybavený ultraľahkou vnútornou podložkou s cantingom, vďaka ktorej môžeme získať správnu polohu chodidiel na doske - polohu, ktorá nenarúša anatómiu jazdca, chodidlá vo viazaní vďaka klinovým podložkám sú nastavené pod uhlom 2,5 stupňa, čo poskytuje ešte väčší pákový efekt nad prednou a zadnou doskou, čo vám umožní generovať ešte väčší pop.

Konštrukcia viazania Ride C-4

Viazanie Ride C-4 je navrhnuté pre all-mountain jazdu a má jednodielny horný popruh pre pohodlie a priliehavý strih. Spodný remienok je naopak Minimalist Toe Strap, ktorý, ako už názov napovedá: maximálna odolnosť uzavretá v minimálnej hmotnosti remienku. C-4 je model založený na uretánovej lyžičke vyrobenej technológiou Slimewalls, ktorá zaručuje vynikajúce tlmenie nárazov, tlmenie vibrácií a podporu počas celého dňa na svahu.

Model C-4 využíva  čerpadlá typu Linkage , ktoré zaručujú vysoký komfort práce pri zachovaní plynulosti a úplnej eliminácii vôle, ktorá vzniká časom pri prevádzke čerpadla.

Tabuľka veľkostí :

Tabuľka veľkostí viazania RIDE

Veľkosť obuvi


Malá Stredná Veľká

S M L


35 - 40,5 37 - 43,5 43,5 - 50+
CM 22 - 26 24 - 28 28 - 33+
UK 3 - 7 5 - 9 9 - 14+

Technické parametre

Značka:
  • RIDE
Farba: Olive







Otázka sa odosiela








Správa sa odosiela

späť

Populárne produkty