RIDE MACHETE JR 2021 (-20%)

akcia

160,00

200,00 €

vrátane DPH,
poštovné zdarma

internetová cena (?)

MACHETE JR 2021 (-20%)

Snowboardová doska Ride Machete JR 2021
S veľkosťou až 148 cm je snowboardová doska Ride Machete Jr všetko, čo váš malý jazdec potrebuje, aby sa stal skutočným ničiteľom hôr. S Ride Machete Junior bude môcť váš budúci malý profesionál zaútočiť na prašan aj park a najmä časti kopúce zákopy hlbšie ako vo Fortnite.
Profil Twin Hybrid Rocker dáva tejto doske rockerový tvar na základni, ale s plochou oblasťou medzi článkami, vďaka čomu je doska zhovievavejšia k chybám a ponúka väčšiu stabilitu pri vysokých rýchlostiach, ale tiež pomáha ľahšie zrýchľovať zákruty, čím zabezpečuje čas presné pristátie trikov.
Quadratic Sidecut dáva tejto doske tri uhly vykrojenia pre vynikajúcu priľnavosť na ľade alebo akomkoľvek type snehu, ale aj pre ľahké zatáčanie a presný výjazd z nich.
Základné jadro je vyrobené výhradne z odolného a pružného brezového dreva, ktoré ponúka puk na dlhé dni bez ohľadu na rýchlosť, akou sa loptička hrá.
Čo sa týka bočníc, táto doska je vybavená technológiou Slimewalls navrhnutou spoločnosťou Ride, pričom použitým materiálom sú uretánové kolieska na skateboarde, majú jedinečnú 3D štruktúru a sú prakticky nezničiteľné, no zároveň maximálne efektívne pri tlmení nárazov bez zníženia ohybnosti. doska.
Pod viazanie boli umiestnené dve oblasti s technológiou Single Impact Plates, ktoré ponúkajú extra silu tlmenia nárazov a odolnosť dosky.
Podošva Extruded Base je odolná, ľahko sa udržiava a nevyžaduje veľkú údržbu, aby poskytovala výkon.

Vlastnosti:
- Tvar Twin Hybrid Rocker s rockerom na koncoch a plochým prehnutím medzi článkami;
- Sidecut Quadratic pre lepšiu kontrolu a pop;
- základové jadro z brezového dreva;
- Jednotlivé nárazové dosky pre silu a tlmenie nárazov;
- Slimewall vyrobené z uretánu s 3D štruktúrou, ktorá ponúka optimálny odpor a odraz;
- Extrudovaná podošva ultra odolná proti nárazu a jednoduchá na údržbu;
- All mountain štýl;
- Úroveň začiatočník-pokročilý;
- Mäkký flex.

Technické parametre

Značka:
  • RIDE
Veľkosť: 130 cm







Otázka sa odosiela








Správa sa odosiela

späť

Populárne produkty