RIDE TWINPIG 2021 Výpredaj (-25%)

akcia

337,50

450,00 €

vrátane DPH,
poštovné zdarma

internetová cena (?)

TWINPIG 2021 Výpredaj (-25%)

Ride Twinpig 2021 Snowboardová doska
Oink oink najzábavnejšie prasiatko vyšlo hrať bratovi dvojčaťu Ride TwinPig je super uvoľnená doska, ktorá miluje parkové rotácie a nebojí sa kopať zákopy alebo občas dať maslo v prášku.
Vďaka tvaru Asymetrical Twin Hybrid Rocker má táto doska väčší camber medzi článkami a oblasť rockerov je umiestnená presne na koncoch pre ľahšie pristátia a ľahšiu akceleráciu zákrut a zákrut.
Asym tvar vám pomôže uľahčiť prechod medzi hranami, vďaka čomu budete oveľa efektívnejšie a rýchlejšie vo vašich pohyboch.
Asymetrický vykrojenie Quadrantic dáva tejto doske tri uhly vykrojenia pre vynikajúcu priľnavosť na ľade alebo akomkoľvek type snehu, ale aj pre ľahké zatáčanie a presný výjazd z nich.
Tohtoročný model je vylepšený o Performance Core, ktorý je vyrobený z brezového dreva v kombinácii s bambusom a paulovniou, čo je kombinácia, ktorá zaisťuje dokonalú rovnováhu medzi odolnosťou, nízkou hmotnosťou a pevnosťou.
Pod viazanie boli umiestnené dve oblasti s technológiou Double Impact Plates, ktoré ponúkajú extra silu tlmenia nárazov a odolnosť dosky.
Čo sa týka bočníc, táto doska je vybavená technológiou Slimewalls navrhnutou spoločnosťou Ride, pričom použitým materiálom sú uretánové kolieska na skateboarde, majú jedinečnú 3D štruktúru a sú prakticky nezničiteľné, no zároveň maximálne efektívne pri tlmení nárazov bez zníženia ohybnosti. doska.
Revolučná podošva Stone Ground Sintered Base ponúka nový rozmer z hľadiska odolnosti, ale aj nadzvukovej rýchlosti, pričom je efektívnejšia ako ktorákoľvek iná generácia extrudovaného materiálu.

Vlastnosti:
- Twin Hybrid rocker tvar s rockermi na koncoch a prehnutím medzi článkami;
- Sidecut Quadratic pre lepšiu kontrolu a pop;
- Asymetrický tvar pre väčšiu kontrolu pri zatáčaní;
-- Výkonné jadro vyrobené z brezového brestu v kombinácii s bambusom a paulovniou pre pevnosť a pružnosť;
- Dvojité nárazové dosky pre silu a tlmenie nárazov;
- Roll-in Slimewall vyrobený z uretánu s 3D štruktúrou, ktorá ponúka odolnosť a optimálny odpal;
- Stone Ground Sintrovaná podošva najvyššej kvality, ktorá je odolnejšia a rýchlejšia ako extrudované modely;
- All mountain štýl - freestyle;
- Stredne pokročilá úroveň;
- Mäkký flex.

Profil dosky Rocker/Camber/Rocker

Sezóna 2021

Technické parametre

Veľkosť: 151 cm
Značka:
  • RIDE







Otázka sa odosiela








Správa sa odosiela

späť

Populárne produkty