WATTSUP GUPPY 9’ (275x76x13cm) green (-35%)

akcia

207,35

319,00 €

vrátane DPH,
poštovné zdarma

internetová cena (?)

GUPPY 9’ (275x76x13cm) green (-35%)

Pre malých a ľahkých bude GUPPY 9' s moderným olivovo zeleným dizajnom  najlepším spojencom, ktorý sa začne kĺzať po vode. Jeho rozmery 275x76cm a hrúbka 13 cm sú ideálne pre mladých jazdcov do 80 kg, ktorí chcú objaviť sup prax. Jeho technológia Drop Stich a zosilnené PVC zaisťujú neporovnateľnú odolnosť a stabilitu.


VŠETKO PRÍSLUŠENSTVO je PRIPRAVENÉ PRE VAŠE POHODLIE Odíďte na svoje dobrodružstvo SUP s pokojom v duši s vedomím, že náš komplet je inkluzívny, aby boli vaše výlety jednoduché. Vo svojom nepremokavom vrecku nájdete všetko, čo je potrebné pre vašu jazdu na woteri, vrátane: sup, vysokotlakového čerpadla, 3-sekciového ľahkého a kompaktného pádla, bezpečnostného členkového vodítka a opravnej súpravy, ktorá sa bude hodiť pri športovejších a rizikovejších jazdách.

MALÝ, ALE VŠESTRANNÝ - POUŽITEĽNÝ AJ AKO KAJAK Jeho 4 D-krúžky sú dokonale vhodné na premenu vášho stand-up pádla na kajakové. V priebehu niekoľkých minút objavíte úplne nový spôsob, ako kĺzať po vode zo sediacej polohy.

Nie je náhoda, že náš Guppy 9' SUP bol pomenovaný po rybách Guppy!
Táto ryba má zvláštnosť, aby sa mohla prispôsobiť akémukoľvek prostrediu. Rovnaká prispôsobivosť, ktorú sme chceli dať nášmu Guppymu 9". Jeho rozmery a vlastnosti z neho robia ideálneho partnera pre mladých jazdcov, ktorí chcú tento šport objaviť.

Guppy 9' bol koncipovaný ako všestranná doska zabezpečujúca maneuvrability a stabilitu pre mladých a ľahkých jazdcov. Ľahkí jazdci - do 80 kg - a deti si môžu vychutnať výlet na tejto doske, ktorá drží hrúbku 13 cm.

Čo je technológia Drop-Stitch?

Tisíce polyesterových prameňov spája hornú a spodnú vystuženú PVC vrstvu SUP. Pri nafúknutí pri vysokom tlaku (15 psi) sa sprísnia a zvýšia tuhosť dosky; Tam je tajomstvo technológie Drop-Stitch. WATTSUP venuje osobitnú pozornosť hustote priadze použitej v jej doskách. S touto novou cukrovinkou Drop-Stitch sú nafukovacie paddleboardy ľahšie a tuhšie.

Technické parametre

Značka:
  • WATTSUP
Rozmery: 275 x 76 cm / 9’x30’’
Hmotnosť: 7200 g
Objem: 175 l
Vytlak: 80 kg
Technologia: Drop-Stich
Farba: Green







Otázka sa odosiela








Správa sa odosiela

späť

Populárne produkty