Devold Duo Active Woman Boxer black

akcia

41,40

46,00 €

vrátane DPH,
bez poštovného

internetová cena (?)

Veľkosť:

Duo Active Woman Boxer black

Dámske boxerky Devold Active Woman Boxer majú unikátnu dvojvrstvovú konštrukciu. Dve pleteniny sú k sebe bodovo spojené a každá má rozdielne vlastnosti.

Vonkajšia vrstva je z jemnej merino vlny, vnútorná z ThermoCool Eco2. Funkčné vlákno ThermoCool Eco2 rýchlo odvádza vlhkosť od tela, merino vlna vyniká izolačnými vlastnosťami a zaručuje, že zostanete v teple, aj keď trochu zmoknete alebo sa zapotíte. Je to ideálna voľba pre zimné športy alebo viac denné túry bez možnosti prania a prezliekanie. Hrejú a nesklamú za žiadnych okolností. Dokonalý strih, ktorý je podporený voľbou veľmi pružného materiálu, umožňuje maximálnu voľnosť pohybu pri akejkoľvek aktivite. Zdvojený materiál na manžetách nohavíc zaisťuje stálosť tvaru. Priliehavý strih a širší pružný pás uľahčujú vrstvenie. Ploché švy predchádzajú nepríjemnému odieraniu pokožky.

Materiál vyrobený z vysoko kvalitnej merino vlny je pohodlný, priedušný, mäkký a na dotyk príjemný. Prirodzene odoláva pachom. Ocenenie hodná vlastnosť najmä pri viacdenných športových výkonoch bez možnosti pranie či prezliekanie.

Merino vlna

-hreje aj chladí presne podľa aktuálnej potreby ľudského tela
-odvádza vlhkosť od tela
-hreje, aj keď je vlhká
-neposkytuje vhodné životné podmienky baktériám, preto nepáchne  ani     po  mnohonásobnom prepotení
nedráždi pokožku
-je veľmi priedušná
-eliminuje účinok UV žiarenia
-je nehorľavá


Materiál:

Vnútorné: 100% ThermoCool Eco2. Vonkajšie: 80% Merino vlna, 20% polyamid, gramáž: Mid 205gr / m2,vlákno: Medium 20,5micron

Technické parametre

Značka:
  • Devold
Materiál: vnútorná vrstva – 100% Thermocool ECO2;vonkajšia 80% jemná merino vlna s úpravou Total Easy Care / 20% polyamid
Hmotnosť: 205 g / m2
Farba: Black
Použitie: Outdoorové aktivity v chladnom počasí







Otázka sa odosiela








Správa sa odosiela

späť

Populárne produkty