Devold Expedition Man Shirt arrowwood/ink AKCIA (-20%)

akcia

81,95

102,95 €

vrátane DPH,
bez poštovného

internetová cena (?)

Veľkosť:

Expedition Man Shirt arrowwood/ink AKCIA (-20%)

Devold® Expedition má unikátnu dvojvrstvovú konštrukciu. Spodné prádlo Expedition je vyrobené z 95% jemnej Merino vlny Aquaduct®, zaisťuje teplo behom náročných expedícii, aj pri čakaní na posede v mrazivom počasí. Dokonca, i keď teplota klesne pod -20 stupňov Celzia. Úprava Aquaduct zlepšuje odvod vlhkosti do vonkajšej vrstvy odevu, kde sa odparuje. Pri roláku sú špeciálne dlhé rukávy s návlekmi na ruky. Ani pri dlhodobom nosení prádlo Devold nezapácha, takže sa cítite v pohode po celú dobu nosenia a ste príjemný aj pre svoje okolie.

Devold® Expedition je ideálne do chladných a mrazivých podmienok na zimné aktivity, vysokohorskú turistiku, poľovníctvo a iné vonkajšie činnosti pri teplotách pod -20 °C. Vyskúšané počas mnohých expedícií  na obidva póly v tých najextrémnejších podmienkach.

Prvky: dva trika v jednom - dve spojené vrstvy * lepšie odvádza pot a tepelne izoluje (termoreguluje) *  veľmi pohodlný a funkčný raglánový strih s plochými ševmi * je vhodný na zimné aktivity (turistika, poľovníctvo)

Technické parametre

Značka:
  • Devold
Materiál: 100% Merino vlna, vonkajšia: 90% merino vlna, 10% polyamid.
Hmotnosť: Gramáž: Heavy 235gr / m2, vlákno: Fine 18,7micron
Farba: Arrowwood/ink
Použitie: Pre športy v extrémnych podmienkach viac denné túry bez možnosti prania a prezliekanie







Otázka sa odosiela








Správa sa odosiela

späť

Populárne produkty