Garmont Vetta GTX dk. grey/orange AKCIA (-15%)

akcia

169,95

199,95 €

vrátane DPH,
poštovné zdarma

internetová cena (?)

Veľkosť na sklade v B.B.(UK):

Vetta GTX dk. grey/orange AKCIA (-15%)

Pánska obuv Garmont Vetta GTX je určená pre turistov a horolezcov, ktorí hľadajú stredne vysokú, univerzálne topánky pre širokú škálu športových aktivít.

Vetta GTX značky Garmont využijete od turistiky až po lezenie a via ferraty. Jedným z hlavných benefitov tejto obuvi je vysoká tuhosť a stabilita pri zachovaní vysokej odolnosti a zároveň zachovaní prijateľnej hmotnosti. Obuv je koncipovaná v súlade s ADD technológiou typickou pre Garmont, kedy dizajn a funkčnosť konštrukcie vychádza z anatómie ľudského chodidla. Zvršok je zo špičkovej semišovej kože Perwanger o sile 1,8mm.

Gore-Tex membrána zaistí, že obuv, ani za zlých podmienok nepremokne. Gumový okop zvyšuje odolnosť,šnurovanie až do špičky zvyšuje stabilitu na malých stupoch a umožňuje vyššiu adaptabilitu na rôzne typy chodidiel. Pútko na päte uľahčí obúvanie. Vyberateľná stielka Frame flex lite poskytuje stabilitu a komfort pri dlhších túrach s ťažkým batohom. Podrážka Vibram Maton s členitou vzorkou, zaručí dobrú oporu pri výstupe a lepší brzdný účinok pri dlhom zostupe. Univerzálna obuv Garmont Vetta GTX vás podrží v akomkoľvek teréne a v akomkoľvek počasí od jari do zimy.

Technické parametre

Značka:
  • Garmont
Hmotnosť: 1220 g (pár UK 8)
Zvršok: semišová koža Perwanger
Podšívka: membrána Gore-Tex® Extended Comfort
Podrážka: Vibram® Maton
Farba: Dark grey/orange







Otázka sa odosiela








Správa sa odosiela

späť

Populárne produkty