Hanwag Alta Bonion II Women GTX mocca/black AKCIA (-15%)

novinka

229,95

269,95 €

vrátane DPH,
poštovné zdarma

internetová cena (?)

Veľkosť na sklade v B.B.(UK):

Alta Bonion II Women GTX mocca/black AKCIA (-15%)

Podporná, pohodlná obuv bez nepohodlia.Je vyrobená špeciálne pre ženy s hallux valgus vďaka Bunion Last.

Jedným z najčastejších problémov pri hľadaní vhodnej obuvi, najmä u žien, sú kostné výčnelky. vedecky názývané Hallux Valgus. Tieto kostnaté výbežky na veľkom palci na nohe sa často zapália a sú nepríjemné. Mnoho ľudí s touto deformáciou sa snaží nájsť topánky, ktoré správne sedia, a často sa rozhodnú pre príliš širokú obuv, čo nie vždy prináša želaný výsledok. Bunion Last sa snaží vyriešiť tento problém. Zvršok štandardného kopyta je upravený tak, aby poskytoval viac miesta pre veľký palec na nohe a v špičke. To zaisťuje, že zvyšok obuvi správne sedí a zároveň sa prispôsobí výčnelku. Priestor na prsty (predný box) je tiež o niečo priestrannejší, pretože ľudia s vbočenými palcami majú tiež prekrývajúce sa prsty na nohách a extra priestor zaisťuje pohodlné nosenie.

Modely Bunion od firmy Hanwag poskytujú extra priestor okolo základného kĺbu palca na nohe a prednej časti chodidla. Spolu s optimalizovaným prešívaním v tejto oblasti zaisťuje dodatočný priestor komfort bezbolestnej turistiky. Okrem toho vystužený klin z PU peny ponúka tlmenie tlmenia nárazov pre hladké rolovanie.

Kombinácia trvalo nepremokavej podšívky Gore-Tex a zvršku z vysokokvalitnej nubukovej kože robí z topánok Hanwag Alta Bunion II GTX pohodlného a spoľahlivého partnera na túry v teréne od rovinatejších oblastí až po jednoduchšie túry od chaty k chate. (Tatry, Alpy Dolomity...)

Technické parametre

Značka:
  • Hanwag
Hmotnosť: 525 g (polpár UK 5)
Zvršok: Nubuková koža
Podšívka: Gore-Tex®
Podrážka: Vibram Endurance Pro
Farba: Mocca/black
Kategória obuvi:
  • B/A







Otázka sa odosiela








Správa sa odosiela

späť

Populárne produkty