Hanwag Anisak Lady GTX erde (brown) VÝPREDAJ (-30%)

akcia

153,95

219,95 €

vrátane DPH,
poštovné zdarma

internetová cena (?)

Veľkosť na sklade v B.B.(UK):

Anisak Lady GTX erde (brown) VÝPREDAJ (-30%)

Hanwag je naozaj vysoko kvalitná značka obuvi a nový model Anisak GTX to opäť potvrdzuje. Táto obuv je neuveriteľne ľahká. Cieľom Anisak je dlhodobý komfort nosenia v ľahkom až strednom teréne. Novinka je postavená na širšom kopyte, takže poskytuje extra priestor v prednej časti  pre tých, ktorí majú širšie nohy alebo len uprednostňujú priestrannejšiu obuv.

Model Anisak je vystlaný (podšitý) ultraľahkou membránou, ktorá zabezpečuje vodotesnosť a vysokú priedušnosť. Podošva je vyrobená z veľmi ľahkého, ale výnimočne odolného materiálu s unikátnou  konštrukciou pre ešte menšiu váhu. Priľnavosť je vynikajúca na širokú škálu povrchov, ale hlavne na trávu a mäkký terén.

Zvršok Anisak GTX je nubuk, ktorý je od prvého dňa mäkký a pohodlný, zatiaľ čo chranné päty a špičky poskytujú dodatočnú trvanlivosť. Mäkká textilná manžeta je vynikajúcim doplnkom okolo členku pre pohodlie.

Model je vhodný na každodenné, voľnočasové a všeobecné turistické využitie, t.j. jednoduchšie túry v nížinnom teréne a prechádzky na dobrých cestách.


Poznámka: Dĺžka šnúrky: 6 - 8 = 170 cm 8½ - 11 = 180 cm 11½ - 13 = 190 cm

Jedinečné vlastnosti: • Inovatívna podošva s voštinovou štruktúrou pre výraznú stratu hmotnosti • Dobrá trakcia na mäkkej pôde (lesy, tráva atď.) • Plné odpruženie

Technické parametre

Značka:
  • Hanwag
Hmotnosť: 590 g (veľkosť7 UK)
Zvršok: Nubuk, Cordura®
Podšívka: GORE-TEX®Sierra (odolná nepremokavá a veľmi priedušná)
Podrážka: HANWAG TREK
Farba: Erde (brown;hnedá)







Otázka sa odosiela








Správa sa odosiela

späť

Populárne produkty