Hanwag Travi Low SF Extra chesnut/black AKCIA (-20%)

novinka

191,95

239,95 €

vrátane DPH,
poštovné zdarma

internetová cena (?)

Veľkosť na sklade v B.B.(UK):

Travi Low SF Extra chesnut/black AKCIA (-20%)

Topánky Hanwag Travi Low SF Extra Approach sú ľahké a obzvlášť robustné v nízkom strihu a vyrobené sú z jemnej kože Yaka. Sú ideálnym spoločníkom pre nízke horské túry. Vďaka použitiu exkluzívneho materiálu je topánka nielen mimoriadne rozmerovo stabilná, ale aj mimoriadne pohodlná. Paroúiepustná prírodná koža umožňuje nohe „dýchať“ a teda vytvára pre nohy veľmi dobrej klímu aj pri "potivých" aktivitách.

Keďže kožená podšívka sa tiež lepšie prispôsobuje obrysu nohy, je optimalizované aj prispôsobenie topánok na vaše nohy. Model s kopytom Straightfit Extra s adekvátnou podrážkou ponúka perfektné prispôsobenie širokej prednej časti chodidla a túžbu po priestore pre palec na nohe. Priľnavá podrážka Hanwag "Endurance Hike" s 10% recyklovanej gumy poskytuje potrebnú priľnavosť.

Užitočné informácie: Hanwag používa na topánky Travi Low SF Extra Approach iba kožu z jaka z ekologického chovu stád v Mongolsku. Surovinu zušľachťuje továreň na výrobu kože Josef Heinen v Nemecku. Všetka koža spĺňa „zlatý štandard“ Leather Working Group, iniciatívy viacerých zainteresovaných strán, ktorá stanovuje štandardy pre udržateľnú, zodpovednú a transparentnú výrobu kože.

 

Vlastnosti:
• Priľnavá podrážka Hanwag Endurance Hike s 10 % recyklovanej gumy
• Celokožená topánka pre pohodlnú klímu chodidiel
• Vysoko kvalitná koža Yak z Mongolska
• Straightfit Extra posledný

Technické parametre

Značka:
  • Hanwag
Hmotnosť: 520 g (UK8)
Zvršok: 100% odolná, extrémne robustná jačia koža
Podšívka: 100% jemná koža
Podrážka: Hanwag Endurance Hike s 10 % recyklovanej gumy
Farba: Chesnut (gaštan)/Black







Otázka sa odosiela








Správa sa odosiela

späť

Populárne produkty