Kari Traa Vrang Pant greym AKCIA (-30%)

novinka

48,95

69,95 €

vrátane DPH,
bez poštovného

internetová cena (?)

Veľkosť:

Vrang Pant greym AKCIA (-30%)

V boji modelov základných vrstiev víťazí Kari Traa dômyselné technické riešenie a použitie tej najkvalitnejšej vlny vyniesli Kari Traa na špici v neľútostnom konkurenčnom boji modelov základných vrstiev. Milujeme, keď sme dokonalé Netradičné legíny zo zmesového vlneného materiálu VrangPant sú úplne dokonalú základné vrstvou pre náročnějšízimní aktivity a absolútne odzbrojujúci aprés ski outfit s tradičnými vzormi v netradičnom farebnom prevedení s kontrastnými detailmi.

Merino vlna od Kari Traa hreje aj chladí 100% ultra jemná merino vlna je prirodzenou a jasnou voľbou pre chladné počasie. Mäkký a na dotyk príjemný, priedušný materiál zime hreje, v lete chladí a od prírody odoláva pachom. Modálové zložka dodá mäkkosť, stálosť tvaru a farieb. Priliehavý strih a elastický pás uľahčí vrstvenie. Kari Traa používa výhradne vlnu, ktorá nefilcovatí.

Merino vlna od Kari Traa baví. Jasné farby a hravé vzory vpletené do 4-smerné pružného žakárového úpletu pre náročných, nadmieru aktívne aj zimomravých ženy. Ktorý nielen hreje a chladí, ale aj baví. Úplne dokonalé v kombinácii s ďalšími modelmi Kari Traa.

Technické parametre

Značka:
  • Kari Traa
Materiál: Hlavné: 210 g 60% Merino vlna, 40% LenzingModal ďalšie: 180g 60% Merino vlna, 40% Lenzingmodal, 20,5 mic
Hmotnosť: 400 g
Farba: Greym
Použitie: Multifunkčné nohavice do chladu







Otázka sa odosiela








Správa sa odosiela

späť

Populárne produkty