Keen Koven WP black/drizzle AKCIA (-25%)

novinka

82,45

109,95 €

vrátane DPH,
bez poštovného

internetová cena (?)

Veľkosť na sklade v B.B.(UK):

Koven WP black/drizzle AKCIA (-25%)

Táto nízka športová outdoorová obuv Koven WP je určená na všestranné použitie. Oceníte ju v stredne náročnom teréne, ale aj v bežnom mestskom prostredí. Vodotesná membrána odolná voči vlhkosti s úpravou DRY zaručuje dokonalú ochranu vašich nôh v nepriaznivých poveternostných podmienkach. Obuv je vybavená odnímateľnou, anatomicky tvarovou PU penovou vložkou s vynikajúcou podperou oblúka. Eva operadlo poskytuje maximálny komfort . Kvalitná gumová podrážka s viacsmerovým vzorom hlbokým 4 mm umožňuje perfektnú trakciu v nesolenom teréne. Obuv je ošetrená prírodnou antibakteriálnou technológiou Eco Anti-Odor, ktorá výrazne znižuje zápach v topánkach.

Obuv je vhodná pre širšie chodidlá.

Moderná membrána s molekulárnou štruktúrou nielen chráni topánku pred vlhkosťou, ale zároveň jej vnútro dýcha a zostáva stále suchá.

Vnútro tohto modelu topánok je upravené oteruvzdorným materiálom. Takáto podšívka priaznivo vplýva na odvetrávanie obuvi, ako aj komfort používania.

EVA pena - extrémne ľahký a pružný materiál umiestnený v podrážke, ktorý poskytne vašim nohám maximálny komfort a pohodlie každý deň.

Podrážka, ktorá nezanecháva žiadne stopy? Áno! To všetko vďaka technológii non-marking, ktorá bola použitá pri výrobe tohto modelu.

Outdoorová obuv vybavená vložkou z mäkkého a odolného materiálu, ktorá poskytuje nohám pevnú a pohodlnú oporu.

Technické parametre

Značka:
  • Keen
Hmotnosť: 400 g (polpár)
Zvršok: Vodeodolná prírodná koža(useň) - Lícova; textilná syntetická tkanina, syntetická sieťovina
Podšívka: Membrána Keen Dry Waterproof
Podrážka: Guma (KEEN)
Farba: Black/drizzle







Otázka sa odosiela








Správa sa odosiela

späť

Populárne produkty