RIDE BERZEKER 2020 Výpredaj (-25%)

akcia

397,50

530,00 €

vrátane DPH,
poštovné zdarma

internetová cena (?)

BERZEKER 2020 Výpredaj (-25%)

Bezerker je základom radu Ride už mnoho rokov. Táto vysokovýkonná freeridová nabíjačka, ktorá sa neustále vyvíja a vyvíja, bola vždy vpredu. Bezerker, ktorý je bez hanby zameraný na skúsených jazdcov, ktorí hľadajú výkonný a pohotový snowboard na zdolávanie hôr, poskytuje úroveň výkonu, ktorá ohromí myseľ aj toho najdokonalejšieho jazdca. Nezáleží na tom, či nabíjate groomers alebo robíte backcountry heli dropy, toto je jedna doska, ktorá sa nikdy nebude cítiť mimo svojej hĺbky. Tento jedinečný a výkonný snowboard, postavený na plne smerovom freeride tvare a využívajúcich najpokročilejší dizajn a konštrukciu Ride, musí mať každý, kto miluje ten zvláštny pocit, ktorý získate len z rýchlej jazdy.

Štýl jazdca

Pokročilí až po skúsených freeriderov, ktorí hľadajú vysoko výkonnú dosku na nabíjanie okolo celej hory.

Prehľad tvaru

Pokročilý smerový tvar Bezerkers bol navrhnutý tak, aby poskytoval optimálny výkon bez ohľadu na to, či nabíjate zjazdovku alebo zhadzujete prašné cesty v backcountry. Zúžený tvar dáva doske o niečo väčší objem v nose a trochu užší chvost. Táto kombinácia poskytuje o niečo viac plávania a výkonu bez námahy, bez ohľadu na to, ako hlboko sa dostane. Toto zúženie tiež dáva Bezerkerovi trochu viac predvídateľného pocitu na hrane, ktorý keď to skombinujete s pokročilým Tapered Quadratic Sidecut, poskytuje skutočne ohromujúce úrovne priľnavosti a kontroly na zjazdovke.

Profil

Profil Bezerkers Directional Hybrid Camber umiestňuje predĺžený rocker v prednej časti dosky. Funguje to v harmónii s dlhším širším nosom a poskytuje výnimočný zdvih, takže bez ohľadu na to, ako hlboko napadne sneh, Bezerker sa bude vznášať. Akonáhle sa stiahnete z nosa, doska sa vráti do tradičného profilu camber späť k zadnému kontaktnému bodu. To dáva pri zákrute citlivý, makový a dynamický pocit. Okrem toho, bez kolísania na zadnom kontaktnom bode vám Bezerker umožní sedieť na konci dosky v zadnej časti zákruty, čo vám umožní naplno využiť všetku dostupnú silu z technológie Carbon Array 3.

Konštrukcia

Vnútorne je Bezerker špičkovou konštrukciou Ride a na jeho čele stojí výkonné jadro Performance. Vyrobené z kombinácie vysokopevnostného osika, makového bambusu a ľahkej paulovnie, poskytuje dokonalú rovnováhu sily, výkonu a hmotnosti. Na vrchole sú dosky Double Impact. Tieto tlmia viazania pred tvrdými pristátiami a zároveň pridávajú ďalšiu vrstvu ochrany proti kompresii jadra. Teraz, aby sa dosiahol dokonalý freeridový výkon, sú konštrukčné vrstvy Bezerkers vytvorené pomocou pokročilého hybridného skleneného vlákna. Táto kombinácia triaxiálneho na vrchu a dvojosového na základni poskytuje optimálnu rovnováhu krútenia a tuhosti pre maximálnu odozvu a kontrolu. Tieto konštrukčné vrstvy sú potom ďalej vystužené pridaním výstuže Carbon Array 3. Tým sa umiestnia tri karbónové pásiky prechádzajúce od kontaktných bodov cez zóny viazania na špičke aj na chvoste. To posilní kontaktné body pre rýchlejšie a citlivejšie zapojenie špičky a pätky bez kompromisov v torznom krútení cez stred dosky. Okrem Carbon Array obsahuje Bezerker ďalšie karbónové prúty zo zadného viazania, ktoré opäť vybiehajú do kontaktných bodov na chvoste, čím pridávajú ešte ďalší rozmer k silnému výkonu.

Základňa

Špičkový sintrovaný základný materiál 4000 Ptex, ktorý je odolnejší, tvrdší a rýchlejší ako extrudovaný.

KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI

  • Zúžené smerové
  • Zúžená štvorcová strana
  • Tuhosť 8/10
  • Výkon Drevené jadro
  • Dvojité nárazové dosky
  • Tri-Axe sklo/Bi-Axe sklo
  • Carbon Array 3
  • Carbon Slimerods 2.0
  • Roll In Construction
  • Slimewalls
  • Sintrovaná základňa 4000

Dĺžka

Pás

šírka

Sidecut

Kužeľ

Efektívne

Hrana

Šírka hrotu

Šírka chvosta

Referenčný postoj

Neúspech

Rozsah hmotnosti

156

24,7 cm

4,65/7,80/4,07 m

8 mm

112,1 cm

29,8 cm

29 cm

55,9 cm

1,9 cm

125-175 libier / 57-80 kg

159

24,9 cm

5,14/8,0/4,6 m

8 mm

114,6 cm

30 cm

29,20 cm

55,9 cm

1,9 cm

130-180 libier / 59-82 kg

162

25,1 cm

5,66/8,20/5,16 m

8 mm

117,1 cm

30,2 cm

29,4 cm

58,4 cm

1,9 cm

160-210 libier/73-95 libier

Technické parametre

Značka:
  • RIDE
Veľkosť: 156 cm







Otázka sa odosiela








Správa sa odosiela

späť

Populárne produkty